Met LEGO DUPLO Rond de wereld

LEGO® DUPLO®, is er een kind dat er niet mee speelt of gespeeld heeft? Uit Europees onderzoek (in opdracht van de LEGO groep) blijkt zelfs dat 60% van de twee- en driejarigen het liefst met LEGO producten speelt.

Creativiteit, samen spelen, leren over de wereld om je heen, het zijn slechts een aantal elementen die allemaal terugkomen in de producten van LEGO DUPLO. Regelmatig wordt het cadeau gegeven. Een cadeautje waar zowel kinderen als ouders blij mee zijn.

Wat is er nou leuker dan een cadeau waar peuters en kleuters mee blijven spelen! Een product dat door het gebruik van kleuren en materialen zowel veilig als verrassend is. Waar je door middel van een rollenspel samen mee kunt spelen en wat ook nog eens de creativiteit van het kind (en de ouders) stimuleert…

DUPLO Rond de wereld

LEGO DUPLO lanceert dit jaar een compleet nieuwe speelgoedset met het thema ‘Rond De Wereld’ en laat je kind de wereld rond reizen in zijn eigen woonkamer! Van schattige baby dieren, echte walvissen en Inuits uit Antartica tot heuse jungle safari’s in Afrika; natuur en cultuur van over de hele wereld komen samen wanneer de diverse DUPLO producten worden gecombineerd. De speelgoedset bestaat uit vijf nieuwe producten in diverse prijscategorieën.

LEGO DUPLO lanceert dit jaar een compleet nieuwe speelgoedset met het thema DUPLO Rond De Wereld. De speelgoedset bestaat uit vijf nieuwe producten.

#1 Jonge dieren

Met deze schattige dierenfiguren uit de LEGO DUPLO Rond de wereld collectie kunnen kleine dierenvrienden via rollenspel hun vaardigheden ontwikkelen. Al spelend leren ze hoe de verschillende dierenbaby’s heten en waar ze in het wild leven.
Adviesprijs €9,99

#2 Savanne

Kleine dierenvrienden beleven uren speelplezier met het bedenken van avonturen op de Savanne! Er is van alles te ontdekken over de fascinerende dieren die hier leven. De boom, die je zelf moet bouwen, stimuleert de basis bouwvaardigheden en er kunnen allerlei verhalen mee worden bedacht.
Adviesprijs €19,99

#3 Poolgebied

Kleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.
Adviesprijs €34,99
#4 Jungle
Deze set biedt jonge avonturiers talloze mogelijkheden om te spelen en leren: schatten jagen in een ruïne, dierenverhalen verzinnen, op safari gaan met de camera, een rondje maken in het vliegtuig met propeller die kan draaien of gewoon traditioneel bouwplezier beleven!
Adviesprijs €54,99

#5 Rond de wereld

Met deze speciale LEGO® DUPLO® Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis! Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.
Adviesprijs €109,99

En laten we nou de laatste set mogen weggeven!

Winnaar LEGO DUPLO Rond de wereld

Gefeliciteerd Aleida van der Beek uit Zwolle!

Het pakket komt z.s.m. jouw kant op.

 

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.