By 28 maart 2016 Read More →

Dit lieve aantekenboekje voor de moestuin download je gratis!

Het voorjaar is begonnen en het werk in de moestuin start weer! Liza maakte een handige printable die je kunt gebruiken als aantekenboekje voor de moestuin. Download het boekje hier gratis..

Het voorjaar staat voor de deur en er worden weer de nodige voorbereidingen getroffen voor de moestuin. Op Instagram zie ik dat veel van jullie bezig zijn met het zaaien van groentes die over een tijdje verplaatst worden naar de moestuin.

Om de nodige informatie te noteren en het een en ander voor jezelf bij te kunnen houden, maakte ik een printable voor een moestuin notitieboekje. Een klein aantekenboekje voor de moestuin wat je makkelijk in je zak kan meenemen.

aantekenboekje voor de moestuin

Zo maak je een aantekenboekje voor de moestuin

Wat heb je nodig:

Hoe maak je het:

moestuin notitieboekje_uitleg_MK

#1 Knip langs de streeplijn de voorkant van het moestuin notitieboekje en de notitieblaadjes uit.

#2 Nadat alles uitgeknipt is, vouw je de voorkant van het moestuin notitieboekje dubbel zodat er een vouwlijn ontstaat.

#3 Leg alle uitgeknipte blaadjes op elkaar met de voorkant van moestuin notitieboekje bovenop en leg het in zijn geheel onder de nietmachine. Met de nietmachine niet je in de vouwlijn op 2 plekken een nietje en klaar is je boekje.

Veel plezier met je moestuin en succes met de oogst!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moestuin, zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.