By 30 november 2018 Read More →

De leukste nachtlampjes voor de kinderkamer

Nachtlampjes brengen sfeer en gezelligheid in de kinderkamer en zijn vaak ook functioneel. En voor alle leeftijden handig.

Denk aan een nachtlampje voor op de babykamer als je moet voeden of als je kindje onrustig is. Een te fel licht verstoort het dag-/nachtritme van je kind en dat hebben we als ouder nou juist liever niet. Voor een kindje wat midden in zijn zindelijkheidstraining zit is het ook handig. Ook hebben kinderen op jonge leeftijd vaak een fase dat ze bang zijn in het donker.

Een nachtlampje helpt dan vaak. Het licht is zacht genoeg om de kamer niet te donker te maken en houdt je kind niet wakker. Sommige nachtlampjes gaan zelfs uit na een bepaalde tijd. De sneeuwbollen van Djeco gaan bijvoorbeeld na 45 minuten automatisch uit. Wat ook prettig is, is dat veel van deze nachtlampjes op batterijen werken. Ze zijn dus makkelijk te verplaatsen, kunnen mee naar logeerpartijtjes én worden niet warm. Perfect voor de kinderkamer dus!

Voor oudere kinderen is een nachtlampje ook handig bij nachtelijk toiletbezoek of het rustig (voor)lezen van een boekje.

Nachtlampjes van Kids DecoShop

Webshop Kids Decoshop heeft een heel ruim assortiment nachtlampjes. We hebben een aantal leuke nachtlampjes voor je op een rij gezet. En mogen nummer 5 weggeven in de Sinterklaas winactie. Een tip: alle nachtlampjes zijn nu met 10% korting te koop. Leuk voor Sinterklaas, onder de kerstboom of  (alvast) als verjaardagscadeautje.

Inspiratie voor de kinderkamer. De leukste nachtlampjes!

Winnaar nachtlampje van Kids Decoshop

Eva Gerritse is de winnares van dit schattige beren nachtlampje van webshop Kids Decoshop. We geven je gegevens dan door aan Kids Decoshop. Zij sturen het nachtlampje naar je op.

Veel plezier ermee!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.