Verliefd op ballonnen van keramiek

Dat Job ouder wordt, vind ik stiekem steeds leuker. De gesprekjes die je nu voert, de dingen die je samen kunt doen. Het is op een ander niveau dat het baby- en peutertalk level. Laten we het erop houden dat dit mij meer ligt. 😉

Maar soms zijn er van die momentjes dat ik het jammer vind dat hij groter wordt. Een klein ‘au, mijn hart breekt’-momentje toen hij aangaf dat hij geen kus meer van me wilde op het schoolplein. Een half jaar later wilde hij me geen hand meer geven als er vriendjes in de huurt zijn. Ik snap het helemaal en geef hem uiteraard alle ruimte. Maar op dat moment kan ik ineens terugverlangen naar het moment dat hij klein was.

Ballonnen van keramiek

Datzelfde moment ervoer ik toen ik vorige week op Instagram onderstaande foto van webshop PSikhouvanjou zag.

Zijn ze niet leuk deze ballonnen (van keramiek) van het merk ByOn? Als Job nou nog een schattig kinderkamertje had, dan wist ik het meteen.. Maar tegenwoordig moet alles ‘stoer’ zijn. Meneer wordt 10 jaar deze zomer, weet heel goed wat hij wil en niet wil en deze ga ik dus echt niet meer verkopen aan hem. Maar ik vind ze echt zo tof! Kijk naar de sfeerbeelden hieronder. Dus nu twijfel ik: zal ik ze dan voor onze slaapkamer, mijn kantoor of misschien wel voor de verjaardag van mijn kleine nichtje Sam bestellen?

Wat vind jij? Hot or not? Laat het ons hieronder of op Facebook weten.

Deze leuke ballon is voor 24,95 euro in wit, mint, roze en blauw te koop bij webshop PSikhouvanjou.

 

Op MoodKids maken we gebruik van affiliate links. Dat betekent dat als jij op één van deze links klikt en het product ook daadwerkelijk koopt, wij daar (een kleine) commissie voor krijgen. Het kost jou niks extra’s. Maar het levert ons iets op. Daardoor kunnen wij MoodKids gratis toegankelijk houden.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.