By 10 december 2016 Read More →

Opheffingsuitverkoop webshop MOEPA

Van gastblogger Yvonne kreeg ik een mailtje dat ze heeft besloten om met het merk en haar webshop MOEPA gaat stoppen. Heftige beslissing na 7 jaar.

In januari start ze met haar nieuwe baan. Deze maand is er daarom een grootschalige opheffingsuitverkoop van haar producten. MOEPA verkoopt beddengoed (van wieg tot eenpersoons), verlichting en lampenkappen, aankleedhoezen, boxbekleding, wanddecoratie en accessoires.

Op de meeste producten krijg je maar liefst 50% korting of zelfs meer. Wees er snel bij, want van de meeste artikelen heeft Yvonne nog maar enkele stuks op voorraad. Wij snuffelden alvast rond en zagen o.a. deze leuke spullen. Neem zelf ook een kijkje in Yvonne’s webshop

MOEPA uitverkoop

Donkergrijze wiegdeken met sterrenprint. De achterzijde van de wiegdeken is donkergrijze joggingstof. 

moepa-1

Gymtastic vloer-, wand-, relax- en speelkleed . Speelkleed is in de vorm van een huis met een wasbare hoes gemaakt van zachte joggingstof in mintgroen en grijs. 

 moepa-2

Aankleedkussenhoes met een combinatie van donkerblauwe sterrenstof en donkerblauwe wafelstof.

moepa-4

Heerlijk zachte muziekwolk met lief muziekje. Gemaakt van lichtroze wafelstof en met de hand geborduurd gezichtje. 

 

moepa_2002_muziekwolk_pink_cloud_det2_1

Schemerlampenkap in aqua blauw met groene stippenstof. Voor in de kinderkamer of babykamer, afgewerkt met een petrolkleurige bies.

moepa-3

 

 

Alle producten van MOEPA vind je op www.moepa.nl

Dit artikel is i.s.m. MOEPA tot stand gekomen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>