By 9 december 2016 Read More →

Haal een konijn in huis met deze kinderstoel

Zeurt jouw kind ook om een konijn? En wil je er (nog) niet aan? Haal dan eerst een konijnenstoel een huis. Misschien lukt het hiermee? 😉 Want deze rabbitchair van designer Stefano Giovannoni wil je toch zo in je huis hebben?

Deze stoel in -zoals de naam al zegt- de vorm van een konijn is er in verschillende pasteltinten. Naast de Rabbit Chair voor volwassenen (normale zithoogte 44 cm) is er ook een kleinere variant: de Rabbit Chair ‘Baby’ (zithoogte 28) voor de kleine ukkepukken in huis.

Zeurt jouw kind ook om een konijn? Misschien lukt het hiermee? ;) Want deze rabbitchair van designer Stefano Giovannoni wil je toch zo in je huis hebben?

De Rabbit Chair is gemaakt van supersterk kunststof (polyetheen) en is kidsproof. Je kunt er op verschillende manieren op zitten: leun lekker met je rug tegen de lange oren of ga actief zitten, pak zijn oren en hop de hele kamer rond! Geen kind vindt het nog lastig om op z’n stoel te blijven zitten.

Maar de Rabbit Chair is nog veel meer dan alleen een zitmeubel. Een speelvriendje? Jazeker, voor je het weet is je kind al in een fantasiewereld waar hij klimt en klautert op de rug van het konijn. Maar het konijn is ook een handig opstapje om je veters te strikken of een geinig object in de tuin of op de babykamer; de Rabbit Chair is ongelooflijk veelzijdig.Het konijn is verkrijgbaar in 9 zachte kleuren (blauw, violet, roze, grijs, taupe, groen, oranje, licht grijs en wit).

De kinder rabbitchair kost 179 euro en is o.a. hier te koop

 

Zeurt jouw kind ook om een konijn? Misschien lukt het hiermee? ;) Want deze rabbitchair van designer Stefano Giovannoni wil je toch zo in je huis hebben?

Luxe konijnen

Er is ook een konijn voor buiten dat voorzien is van een LED-lichtbron. De lamp is draadloos en wordt geleverd met een afstandsbediening welke dimbaar is en instelbaar in verschillende kleuren.Voor de echte luxe popjes is er ook een exclusieve design variant van de Rabbit Chair verkrijgbaar in het goud. En eind dit jaar komen er nog andere metallic uitvoeringen (waaronder koper en staal).

Designmerk Queebo

Het ontwerp van de Rabbit Chair is van Stefano Giovannoni, die bekend is om zijn functionele ironische designs. Giovannoni is de oprichter van het rebelse designmerk Qeeboo, wat voor het eerst geïntroduceerd werd tijdens de Salone del Mobile 2016 in Milaan. Andere internationale designers die voor het label ontwerpen zij o.a. Richard Hutten, Nika Zupanc en Marcel Wanders. Qeeboo is een Italiaans merk van een nieuwe generatie; je herkent het Italiaanse design-denken, maar zonder bourgeois. De producten zijn bereikbaar voor een grote groep mensen, door de combinatie van sterke kwaliteit en een relatief betaalbare prijs. Het eerste product van Qeeboo in Nederland is de Rabbit Chair.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.