Nieuwe collectie FABELAB is geweldig!

Ken je het Deense design merk FABELAB? In de nieuwe 2016 collectie vind je veel leuke nieuwe designs voor beddengoed (baby, junior en 1-persoons formaat) en de bekende lunchtasjes. Maar ook een uitbreiding met nieuwe producten. 

Voor zowel baby’s als kids t/m 8 jaar zijn er nu ook vrolijke knuffel-kussentjes, slabbetjes en hele fijne badcapes verkrijgbaar eveneens gemaakt van 100% biologisch katoen. Webshop Kinder Wonderland heeft deze nieuwe producten in de collectie opgenomen. Hieronder vind je al een kleine impressie van de items waar mijn hart wat sneller van gaat kloppen.

Ken je het Deense design merk FABELAB? In de nieuwe 2016 collectie vind je veel leuke nieuwe designs. Maar ook een uitbreiding met nieuwe producten. Bekijk de nieuwe collectie hier.

Nieuwe collectie 2016 FABELAB

De FABELAB producten zijn een combinatie van grafisch design met bijzondere kleurcombinaties. Alledaagse producten worden bij FABELAB altijd net een tikkeltje bijzonder: een dekbedovertrek met een speciaal pyjama-vakje waarin een pyjama of een favoriete knuffel kan worden opgeborgen of bijvoorbeeld een speelkleed of knuffeldoekje dat gevouwen kan worden tot origami vogel en zo niet alleen een speelkleed voor je baby is maar later ook nog een mooie knuffel. De nieuwe collectie past qua kleur perfect bij de eerdere collecties. Heb je al items van FABELAB, dan kun je dus naar hartenlust combineren.

FABELAB PRODUCEERT VERANTWOORDELIJK
Alle FABELAB producten worden gemaakt van (GOTS-gecertificeerd) biologisch katoen. Dit is niet alleen veilig voor je kindje (want het is gegarandeerd vrij van chemische stoffen) maar ook ontzettend zacht! Daarnaast geldt dat een GOTS-certificering alleen wordt verkregen als niet alleen het eindproduct, maar het gehele productieproces voldoet aan strenge eisen.

Bekijk de FABELAB collectie bij webshop Kinder Wonderland

Ken je het Deense design merk FABELAB? In de nieuwe 2016 collectie vind je veel leuke nieuwe designs. Maar ook een uitbreiding met nieuwe producten. Bekijk de nieuwe collectie hier.

 

Webshop Kinder Wonderland is aangesloten bij de MoodKids webshopgids

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.