De allerleukste zitzakken voor je kids

Een zitzak in de kinderkamer is heerlijk! Tegenwoordig heb je geweldige, coole zitzakken om in te lezen, te chillen of te spelen. Superfunctioneel en je zult zien je kind zeult hem zo alle kanten op. We hebben een aantal leuke zitzakken voor je op een rij gezet.

De leukste zitzakken voor kinderen

Rabito Zitzak van webshop De Gele Flamingo

De kinderzitzakken van het Koreaanse merk Rabito hebben de vorm van een konijn. De twee oortjes zorgen ervoor dat echt ontworpen is voor kinderen. Voor zowel binnen als buiten. De buitenhoes is van Hipora, een waterafstotende en ademende stof die ook veel in buitenkleding wordt gebruikt. De hoes is wasbaar en kan via een rits eenvoudig van de binnenkant losgemaakt worden.

Rabito zitzakken

# Happy Cat zitzak van webshop Hippe Kidskamer

De HappyCat zitzak van het Deense Roommate is een meubelstuk en speelgoed in één. Je kunt er heerlijk op zitten en relaxen maar ook mee stoeien en ravotten!
Aan zijn oren laat de zitzak zich gemakkelijk verplaatsen en kun je hem zo weer in model zetten.

Cat zitzakken

# Woouuf! zitzakken van webshop PSikhouvanjou

De zitzakken van Woouf! zijn echte eye-catchers voor de kinderkamer. In zoete kleurtjes vind je ze in een cupcake, donut, een stuk taart en een ijsje met sprinkles. De zitzakken zijn gemaakt van waterafstotende canvas en kan ook buiten gebruikt worden. De zitzak is gevuld met polystyreen en de hoes is afneembaar en kan gewassen worden op 30 graden.

Woouf zitzakken_meisjes

 

 

Ben je niet zo van de zoete kleurtjes? Woouf! heeft ook stoere varianten. Wat dacht je van deze rode cap, een raket-ijsje of een zwart-witte wereldbol, die zelfs verkrijgbaar is in twee maten.

Woouf zitzakken stoer

# Zitzak met afbeelding naar keuze van webshop Little Thingz

Little Thing verkoopt zitzakken die je op één kant kan laten bedrukken met een afbeelding naar keuze. Zo pimp je je zitzak helemaal zoals je dat zelf graag zou willen. De vulling bestaat uit brandvertragende EPS-beans. Bang dat je kleintje morst. De plekken kun je makkelijk verwijderen met een vochtige doek en zeep. Te verkrijgen in 14 kleuren.

Little Thingz zitzakken, zitzakken voor kinderen

 

Deze webshops zijn aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.