By 17 maart 2016 Read More →

Snurken onder de nieuwste Snurk-en

Ik denk dat bijna iedereen de dekbedden van SNURK wel kent. Dit Nederlandse merk maakt prachtig beddengoed en sierkussens voor kinderen én volwassenen. Job slaapt ook al een tijdje onder een SNURK dekbed: de astronaut.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het dekbed. Na tig keer wassen blijft het zachte katoen mooi en de print scherp. Zoonlief heeft sinds kort zijn zinnen gezet op een exemplaar uit de nieuwe collectie. Eentje die te maken heeft met zijn grootste hobby: voetbal. Een voetbal-dekbed heb ik tot nu toe nog buiten de deur kunnen houden. Ik wil niemand beledigen. Maar ik vind ze foeilelijk. En enige -subtiele- sturing mag, toch? 😉

Het thema voetbal gaat er nu toch insluipen denk ik. SNURK heeft namelijk in haar nieuwe collectie een echt voetbaldekbed opgenomen. Maar dit keer vind ik het niet erg, want hoe gaaf… Dit voetbaldekbedovertrek heeft een voetballer met op het kussen een voetbal. Dat wordt al slapend een goal met een kopbal scoren!

Jij kent toch ook wel de dekbedden van SNURK? Dit Nederlandse merk maakt prachtig beddengoed en sierkussens voor kinderen én volwassenen.

Nog meer nieuwe SNURK dekbedovertrekken

Jouw kind dol op snoepjes? Wat dacht je van een bed vol snoep. Dat wordt lekker dromen! Tandenpoetsen na al het snoepen is belangrijk. Vergeet je kind weleens zijn of haar tanden te poetsen? Dat gebeurt met dit rechter dekbed echt niet meer. 😉

Jij kent toch ook wel de dekbedden van SNURK? Dit Nederlandse merk maakt prachtig beddengoed en sierkussens voor kinderen én volwassenen. Bekijk hier de nieuwe collectie.

 

De tandpasta-versie is ook nieuw in de tweepersoons-versie. Evenals een dekbedovertrek met een bloemenprint. Niet origineel denk je? Deze hagelwitte versie vol veldbloemen, kruiden en vruchtjes is een echte eye-catcher!

Jij kent toch ook wel de dekbedden van SNURK? Dit Nederlandse merk maakt prachtig beddengoed en sierkussens voor kinderen én volwassenen. Bekijk hier de nieuwe collectie.

SNURK dekbedden zijn o.a. verkrijgbaar bij Kleine Zebra.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.