Wat doe jij met 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz?

Win bij MoodKids 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz. Wat kies je daar nu voor? Ik heb alvast een kijkje voor je genomen en wat leuke items voor je op een rij gezet. Maar je mag natuurlijk helemaal zelf kiezen. Genoeg leuke dingen voor de kinderkamer. Kijk voor meer informatie over de winactie op www.moodkids.nl

Sinds kort is webshop Kidzzz ook onderdeel van de MoodKids webshopgids. Eigenaresse Kim vroeg ons of het leuk was om ter introductie van haar webshop een shoptegoed weg te geven aan één van de lezers van MoodKids. Leuk? Geweldig!

Kidzzz is een online webwinkel voor eigentijdse en trendy baby- en kinderspullen voor de kinderkamer. Kim verkoopt unieke baby- en kinderspullen. Niet dertien uit een dozijn; Kidzzz doet het graag anders. De producten zijn speciaal ontwikkeld, geselecteerd en gekeurd voor net dat beetje meer. Klinkt goed toch?

Kidzzz stelt maar liefst € 50 shoptegoed beschikbaar. Aan één van jullie. Dat komt altijd wel van pas. Wat kun je dan bijvoorbeeld kiezen voor die € 50? MoodKids heeft alvast een kijkje voor je genomen en leuke dingen voor je op een rij gezet. Maar de uiteindelijke keuze is uiteraard aan jou!

50 euro shoptegoed voor webshop Kidzz winnen! En dan?

# Ben je zwanger en ben je bezig met inrichting van de babykamer? Wat dacht je van dit gave aankleedkussen van Done by Deer? Je kunt kiezen voor verschillende kleuren. Het is makkelijk schoon te maken door het gelamineerd katoen en afritsbaar voor in de was. Erg praktisch! Afmeting: 50×65 cm.

Win bij MoodKids 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz. Wat kies je daar nu voor? Wat dacht je van dit gave aankleedkussen van Done by Deer. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren en makkelijk afneembaar door het gelamineerd katoen en afritsbaar voor in de was. Erg praktisch! Afmeting: 50x65 cm. Kijk op www.moodkids.nl voor meer informatie over de winactie.

# Nog iets leuks voor de babykamer? Lieve dekentjes voor het babybedje of ledikant. De dekens van Meyco zijn erg leuk. Deze dekens zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen. Het is hierdoor ademend waardoor je kleintje minder zweet. En met 50 euro shoptegoed kun je er zelfs twee bestellen!

Win bij MoodKids 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz. Wat kies je daar nu voor? Nog zo'n leuk iets voor de babykamer: lieve en leuke dekentjes voor het babybedje of ledikant. De dekens van Meyco zijn erg leuk. Deze dekens zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen. Het is hierdoor ademend waardoor je kleintje minder zweet. En met 50 euro shoptegoed kun je er zelfs twee bestellen! Kijk voor meer informatie over de winactie op www.moodkids.nl

# Met deze prachtige houten schommel met retro look heeft je kind uren en uren schommel plezier! Met een stoere zwarte look en toch met de ronde ‘kralen’ ook weer een lieve uitstraling. Zie jij je kleintje al binnen schommelen?! Gemakkelijk te bevestigen in de deurpost en weer makkelijk op te ruimen. Zeer geschikt voor in de kleinste appartementen en kamers.

Win bij MoodKids 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz. Wat kies je daar nu voor? Met deze prachtige houten schommel met retro look van webshop Kidzzz heeft je kind uren en uren schommel plezier! Met een stoere zwarte look, en toch met de ronde 'kralen' ook weer een lieve uitstraling. Zie jij je kleintje al schommelen?! Kijk voor meer informatie over de winactie op www.moodkids.nl

# Webshop Kidzz verkoopt naast heel leuke accessoires en verzorgingsproducten ook matrassen (standaard of maatwerk), dekbedden en kussens. Slaapt je kind al of bijna in een gewoon bed? Dan is een katoenen eenpersoons dekbed erg fijn. Een vier seizoenen-dekbed bijvoorbeeld, bestaat uit een zomer- en een wintergedeelte. Dit dekbed voelt licht aan door de microfiber holle vezels, zorgt voor de juiste warmte en voor een goede ventilatie en afvoer van transpiratie.

Win bij MoodKids 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz. Wat kies je daar nu voor? Met dit katoenen vierseizoenen dekbed slaapt je kind heerlijk. Het bestaat uit een zomer- en een wintergedeelte. Dit dekbed voelt licht aan door de microfiber holle vezels, zorgt voor de juiste warmte en voor een goede ventilatie en afvoer van transpiratie.Kijk voor meer informatie over de winactie op www.moodkids.nl

Deze metalen opbergrekken vind ik echt geweldig. Stoer, robuust en ook nog eens een vintage look. De rekken zijn in de kleuren roze, koraal en turquoise verkrijgbaar. Je hangt ze aan de muur hang ter decoratie, als boekenplank, opbergrek of draadmand. Niks leukers toch dan je allermooiste spulletjes mooi te etaleren. Niet alleen leuk voor in de kinderkamer, maar ook voor de woonkamer, badkamer of keuken. Afmeting: 30 x 30 x 26 cm en 26 x 26 x 20 cm (set van 2 stuks).

Win bij MoodKids 50 euro shop0tegoed voor webshop Kidzzz. Wat kies je daar nu voor? Wat dacht je van deze prachtige set metalen opbergrekken van Done by Deer ! We zijn er zelf helemaal dol op. Niet alleen door het prachtige design. Stoer, robuust, vintage look en met mooie sprankelende kleuren. Maar ook door de enorme functionaliteit.

Uiteraard kun je je shoptegoed ook uitgeven aan een cadeau duurder dan € 50. Dat is toch een mooie korting? Wat dacht je van een bedhuisje of een Sebra Killi ledikant. Of bestel je liever twee dingen? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen iets bij webshop Kidzzz kan vinden, wat haar of zijn smaak is. Struin eens lekker door de website om jouw keuze(s) te maken.

Winnaar 50 euro shoptegoed voor webshop Kidzzz

De winnaar is:

Henrieke Bosman uit Utrecht

We hebben je gegevens doorgegeven aan Kim van Kidzzz. Zij zal contact met je opnemen.

 

Webshop Kidzzz is onderdeel van de MoodKids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.