Bohemian kids op de kinderkamer

Bohemian op de kinderkamer. Een heerlijke bonte mix van culturen, prints en kleuren. Combineer prints met elkaar en kijk waar er connectie is. Kijk maar! Styliste Myrthe van Studio Soet heeft inspirerende beelden bij elkaar gezocht. Wat voor de kamer van jouw kind? credits beeld: Colorful Homes. Meer voorbeelden en link naar Colorful Homes vind je op www.moodkids.nl

Bohemian kids! Jaa wat is dat? Een heerlijke bonte mix van culturen, prints en kleuren! Durven dus alweer! Combineer prints met elkaar, door te kijken naar kleuren die overeenkomen. Of  prints die niet bij elkaar horen, maar wel een connectie hebben. Vooral goed kijken, voelen en durven. De mooiste combinaties komen dan tot stand.

Kijk in de kringloopwinkels en op rommelmarkten voor accessoires met een verleden, want ook daar kom je ver mee! Bonte kleuren en natuurlijke materialen. Wie durft?

Bohemian kinderkamer inspiratie

Bohemian op de kinderkamer. Een heerlijke bonte mix van culturen, prints en kleuren. Combineer prints met elkaar en kijk waar er connectie is. Kijk maar! Iets voor de kinderkamer van jouw kind? Myrthe van Studio Soet heeft leuke, inspirerende voorbeelden geselecteerd op www.moodkids.nl. Credits foto: Colorful Homes
Credits:
Myrthe stylist – www.studiosoet.nl
[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.