Peuterbed TOF!

Afgelopen zomer hebben we hier thuis de peuterbedden resoluut de deur uit gedaan. Wel een beetje met pijn in mijn hart hoor, want ik had voor beide meiden, die een kamer delen, de prachtige bedjes van Leander. Die gingen heel wat jaartjes mee. En nu staan daar dus hele basic bedden van IKEA voor in de plaats. Omdat ik dol ben op hout, maar vooral ook uit ruimte gebrek. Een design bed komt toch wat minder tot zijn recht als het in een hoekje gepropt staat..

peuterbed tof

Wij kozen destijds dus voor een meegroeibed. Maar als je de overgang maakt van een babyledikant naar een peuterbed zijn er tegenwoordig ook super gave bedden te koop. Als ik meer ruimte zou hebben, en jongens, toegegeven dat ook, zou het peuterbed TOF (geschikt tot ongeveer 5 jaar) zeker een grote kanshebber zijn geweest als peuterbed voor mijn kids. Het design laat genoeg ruimte voor de fantasie en een eigen stijl. Maar met de toffe wielen (die echt kunnen draaien!) voorzien van rubberen rand en de grepen (die met wat fantasie kunnen worden gezien als koplampen) aan voor en achterzijde is dit bed zonder twijfel toch echt een auto. Maar dan wel eentje waar mama ook blij van wordt!

Dutch Design peuterbed Tof is verkrijgbaar via Ukkepuk.

peuterbed auto tof

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.