By 31 december 2015 0 Comments Read More →

Tof spul voor in de kinderkamer!

Mirjam Verhulst, een oud klasgenootje van me, gooide recent haar verschillende skills op een hoop, roerde daar liefde voor kwaliteit, katoenen stoffen, streepjes, interieur en design doorheen en ta-da daar was het concept Toffe Stoffen. I love it!

toffe stoffen

Toffe Stoffen
Met een meisje-meisje en een heel stoer meisje in huis heeft ze, net als vele andere moeders, haar handen vol. Maar nu binnenkort de jongste ook naar school gaat, moet ze haart tijd toch ergens mee opvullen. En dat doe ze met nog meer toffe dingen maken! De stoffen worden in Nederland ontworpen en gedrukt op stevig en zacht katoen. Alle kussenhoezen hebben een blinde rits en dat is naast erg mooi en ook fijn voor in een kinderkamer.

toffe stoffen Close-up

Meet Big Baddy
De nieuwe collectie kussenhoezen van Toffe Stoffen is stoer én stijlvol. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, dus supergoed te combineren. Kussen Big Baddy is super stoer! Het heeft aan beide zijkanten een sliert, die net als bij een echt masker aan de achterkant aan elkaar vast geknoopt kunnen worden. Naast kussen dus ook nog eens leuk om mee te spelen!

toffe stoffen Roze

Kun jij hem vinden?
In Hidden zie je Mirjam’s voorliefde voor streepjes terug, natuurlijk met een twist: het subtiele maskertje verstopt in een van de strepen. Zowel Big Baddy als Hidden zijn verkrijgbaar in zwart en zachtroze, en Hidden met zwarte, gele of zachtroze bies. Deze collectie past in een gaaf interieur, maar misschien nog wel beter op een toffe kinderkamer: pas op voor kleine boeven!

De complete collectie is verkrijgbaar op toffestoffen.com en bij onder meer Kek Delft, Mini shopping center of cool en &klevering in Amsterdam.

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Manja is 32 jaar oud, grafisch vormgever en vooral ook moeder van twee heel eigenwijze kinderen: zoontje Dex (2011) en dochtertje Puck (2015). Klik op Manja's naam hierboven voor meer informatie over haar.