By 11 december 2015 0 Comments Read More →

Vintage in de kidsroom

Een echte vintage lover! Gek ben ik op vondsten via marktplaats , internet en markten/beurzen. De combinatie met nieuwe elementen, design en kleur maakt vintage items eigentijds. Ik vond wat mooie kamertjes met vintage elementen. Zoals een oud bordenrek waarin je boeken kunt bewaren en mooie oude draadmanden. Oude vintage meubelen schilderen? Met een designstuk zou ik dat nooit doen, die zijn vaak al van zo’n mooi materiaal gemaakt. Maar het contrast van een gave knalkleur en een vintage meubel maakt het geheel juist nog mooier. Doen dus!

vintage kinderkamerCredits grote foto: Dig this Design

Nieuw vintage kinderkamer
Tegenwoordig zijn er veel producten die vintage lijken, maar die gewoon nieuw gemaakt zijn. Deze accessoires zijn daar een voorbeeld van. Hieronder de verkoopadressen en wat adressen voor vintage meubels en behang.

vintage kinderkamer

1) Bordenrek wordt boekenkast via Finurlig; 2) Mooi opbergen in draadmanden via Rafa-Kids; 3) Lampje Lapin & Me via HippeKidskamer; 4)  Retro keukenklok via de Oude Speelkamer; 5) Vintage kinderkamer Petro Landmint; 6) Stoeltje ‘Little Suzie’ via Kleine Zebra; 7) Poster leeuw.

Vintage shopping tips
Voor retro en vintage behang kun je een kijkje nemen op: www.swiet.nl en bij www.vandijkenko.nl vind je draadmanden en industriële kasten, net als bij Spoor38.

De afgebeelde kleuren zijn van Karwei, Kleuren van Nu: Bosbes blauw, Vintage roze en Bloesem geel

Groet Myrthe www.studiosoet.nl

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.