By 4 december 2015 0 Comments Read More →

Design voor kinderen

Design is prachtig , voor de kids is er heel veel moois. Van blokken tot mooie stoeltjes, kasten, lampen etc. Het mooie van design is dat het vaak zijn waarde behoudt. Deze items voor de kinderkamer kunnen ook best tegen een stootje. Favoriet bij ons thuis is het kastje van Kartell, Jip schuift graag met de deurtjes om zijn legopoppetjes een plekje te geven tijdens het spelen. Op mijn verlanglijstje staat nog altijd de kabouter van Kartell. De blaadjes van Richard Hutten zijn ook geweldig. Wij hebben onze (te) grote radiator er mee vol gehangen. Hij mag er zijn nu! Design is het mooist gecombineerd met vintage items en met basiselementen. Design is mooi van zichzelf en heeft geen opsmuk nodig!

design voor kinderen

Design voor kinderen. Wat is jouw favoriete item?

1) Tafel en stoelen Small Design – 2) Kastje Kartell – 3) Olifant Eames – 4) E27 Lamp Muuto – 5) Domoor drinkbeker – 6) Magneet blaadjes – 7) kabouter tafel – 8) Vitra kinderstoel

Groetjes Myrthe van StudioSoet

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.