By 27 november 2015 0 Comments Read More →

Avontuur in de kinderkamer

Wow wie droomt er niet van, een schommel op de kinderkamer… Een kinderkamer vol avontuur. Niet voor iedereen weggelegd, helaas. Wij hebben een balkenplafond door heel het huis. Dat gaf de mogelijkheid een schommel in de keuken op te hangen voor Jip. En boven een klimtouw op de jongenskamer ! Ik fantaseer ook nog steeds over een grote woonkamer waar we ringen op kunnen hangen en dan lekker zwaaien. Deze week zocht ik wat mooie kamers op, waarin avontuur te beleven is. Een hoogslaper met glijbaan, leuk!

Avontuur in de kinderkamerCredits: Foto 1, 4 & 5: Petit and Small; Foto 2: VT wonen; Foto 3: bed glijbaan via Dreamland

Avontuur in de kinderkamer

De DIY komt van de site The Design Confidential. Gaaf toch zo’n tentbed? Ik vond op foto 4 de ringen gemonteerd aan de zoldertrap een uitkomst! En de basket op foto 1, waarin de was gemikt kan worden, die krijgt Zep op zijn nieuwe kamer straks. Zo zie je dus dat je ook met simpele dingen, op avontuur kunt. En natuurlijk moet de kamer niet te leuk worden…anders slapen ze helemaal niet meer! 😉

Succes! Myrthe www.studiosoet.nl

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.