By 20 november 2015 0 Comments Read More →

Kinderkamertrend – Who’s afraid of Gold?

De nieuwe trendkleuren voor 2016 zijn inmiddels bekend gemaakt door Flexa, kleur van het jaar 2016 is Okergoud geworden, een prachtkleur, ook om te combineren. En ja, ook in de kinderkamer! Dat doe je zo:

Voor mijn werk als styliste bij www.studiosoet.nl , combineer ik heel graag kleuren. Ik vind het heel fijn om alles uit te proberen oeh en dat gevoel als er iets verrassends mooi ontstaat…Yeah!!  Vaak krijg ik de vraag hoe ik toch tot die combinaties kom. Het antwoord is zo simpel: Durf! Wees niet bang om fouten te maken, bij mij pakt een kleur ook wel eens anders dan verwacht uit. Dan schilder ik de muur of het decor gewoon opnieuw. En nee dat vind ik niet erg, want hoe lang duurt dat nou? Ook thuis probeer ik graag het een en ander uit en nee daar wordt Bert niet moe van. Ik doe het namelijk meestal zelf 🙂 Toen onze kinderkamer in een Japans interieurboek verscheen, kreeg ik veel complimenten over het kleurgebruik in deze kamer. Ik stond er niet bij stil dat het kleurgebruik in combinatie met het behang gedurfd was, ik doe het op gevoel.

Tip: Denk en kijk als een kind. Durf buiten de lijntjes te kleuren en bevalt het niet, pak je opnieuw de kwast! Met dit moodboard help ik je alvast op weg. Goud en Okergoud zijn zo mooi te combineren met pastellen, maar ook met nachtblauw. Stoer voor de jongens die ook van goud houden en geloof me, dat zijn er heel wat!!!!

diy goud

Deze Diy komt van de blog van EnSuus. Denk bij het schilderen van een muur ook aan lijnenspel of aan een lambrisering, waar je 2 kleuren kunt gebruiken (zie beeld 5) Mijn handen jeuken al weer, zeker met de feestdagen op komst!

goud in de kinderkamer

DIY) EnSuus; 1) Muursticker druppels; 2) Wereldbol; 3) Kussens Ferm Living Fragment; 4) Kidsroom; 5) Flexa Oker goud; 6) Nachtlamp origami bootje; 7) Slinger goud;

Trendkleuren 2016:

  • Nachtblauw:T9.26.21 Flexa
  • Okergoud: F1.34.58 Flexa
  • Nude pink: C9.03.77 Flexa
[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.