By 31 oktober 2015 0 Comments Read More →

Wild animals in the kidsroom…GRRRR

Mijn jongens zijn gek op dieren, het liefst zo wild mogelijk ! Binnenkort krijgen ze ieder hun eigen kamer, daar word ik ook blij van.. kan ik eindelijk weer wat nieuwe kamers maken. Voor Jip wordt het zeker een dierenkamer met wilde dieren, ik ben gek op dit vloerkleed en de prachtige vilten dierenkoppen. Hier wat inspiratie voor een wilde dierenkamer en een leuke diy.

dierenkamer themakamer

Van kinderkamer naar dierenkamer
Credits en verkoopinformatie: DIY poms: MrPrintables; 1 Dierenkop vilt via MooiKamertje; 2 Dierenparade behang; 3 Vloerkleed vos; 4 Kinderkamer Kussen leeuw via PSikhouvanjou; 5 Nesting dolls wilde dieren

Succes!
Groetjes Myrthe van www.studiosoet.nl

 

PSikhouvanjou en Mooikamertje maken onderdeel uit van de MoodKids webshopgids.

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.