Inspiratie: behang voor in de kinderkamer

behang voor in de kinderkamer

Deze week was de VT Wonen & Designbeurs in de Rai. Altijd een feestje om de nieuwste woonproducten te spotten en de huizen van VT Wonen en Eigen Huis & Interieur te bezoeken. Ik ontdekte nieuwe behangetjes in Amsterdam. Nieuwe muur inspiratie deze week. Ook mooi om meerdere behangetjes op 1 muur te combineren. Durf te spelen als een kind!

Succes!

Myrthe, www.studiosoet.nl

 

behang op de kinderkamer

Behang voor in de kinderkamer

1. Dit magneetbehang is een mooi alternatief voor de klassieke krijtbord- en magneetverf. Het behang bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. Deze ijzerdeeltjes maken het kleefkrachtig voor magneten. Ideaal om tekeningen, postkaarten, foto’s en berichten aan op te hangen én het leent zich uitstekend voor krijttekeningen die goed afwasbaar zijn. Geen gedoe meer met het aanbrengen van diverse lagen krijtbord- en magneetverf! Een stijlvolle en vooral praktische manier voor knipsels. In no-time heb je je eigen ‘moodboard’. Dit krijtbord magneetbehang is mat zwart. 2. + 3. Ook van Groovymagnets is dit behang met dierenkop. Er zijn verschillende varianten. Om de dieren heen, kun je alle foto’s en tekeningen met magneten ophangen. Losse magneten zijn ook te koop op deze site, deze leukerds zijn fluor oranje. 4. Mister Fox, hoe leuk! Dit prachtige behang is van het engelse Scion uit de lijn : Guess who. Deze vrolijke collectie illustreert de beste dag uit het leven van een kind, vol met speelse patronen, funky bloemen en fantatstiche eigenaardige dieren.  5. Studio Ditte maakt prachtige prints voor hun eigen behanglijn. Wie kent het lintjesbehang niet? Deze mooie dierenfamilie is prachtig samengesteld en nieuw! Wild animals van Studio Ditte.

kinderkamer behang stylingtips

DIY : Wil jij liever je eigen behang maken? Bij de Hema kun je je eigen foto als behang laten printen. Denk ook eens aan pagina’s uit je favoriete prentenboek of mooie foto’s uit tijdschriften. Of maak kopietjes van je favoriete kindertekeningen en creëer een eigen patroon. Vraag wel even advies aan je speciaalzaak, welke lijm te gebruiken. Credits VTwonen-binnenkijkers

[ssba]

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.