By 25 september 2015 Read More →

Pastel meets fluor in de kinderkamer

Pastelkleuren zien we al weer een tijdje in het interieur. Mooie vergrijsde groenen, blauwen en roze tinten. Ik hou er van. Om deze tinten wat stoerder en pittiger te maken, kun je ze heel goed combineren met fluorelementen.

pastel en fluor combineren

Zoals je bijvoorbeeld bij deze DIY ziet, die ik vond via Studio Tout Petit. Het onderstel is fluor gespoten en de stoel zelf in pasteltinten. Het geeft een verrassend effect.

Pastel en Fluor combineren? Speel met kleur!

Je kunt ook denken aan kleurvlakken geschilderd op de muur of bijvoorbeeld een felgekleurde deur in een kinderkamer. ‘Durf te spelen’ is de boodschap.

Ook met maskingtape of duct tape kun je banen op de muur trekken. Doe daar wel een schilderstape onder, anders trek je het stucwerk kapot. Tegenwoordig kun je ook fluor muurverf kopen bij Karwei, in lekkere funky kleuren!

fluor en pastel kinderkamer

Pastel en fluor combineren: 1 Metalen opbergbakken via Psikhouvanjou; 2 Fluor muurverf via Karwei; 3 Poster Icecream via Engelpunt; 4 Neushoorn Assembli via Indie-Ish; http://www.indie-ish.nl/Diy-origami-kit/neushoorn-mintwww 5 Zitzak via Lidor; 6 Dots kapstokhaken van Muuto via Emma-b; 7 Kleuren: Pastel blauw: Toefje S 0530-B30G van Histor, Neon geel spuitverf & Neon rood spuitverf van Karwei.

Credits Sfeerbeeld kamer: kleurinspiratie.nl ; Credits DIY stoelen: http://studiotoutpetit.blogspot.be

Groeten Myrthe www.studiosoet.nl

PSikhouvanjou is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.