By 18 september 2015 0 Comments Read More →

Kidsroom Inspiratie voor een Botanic dream

Botanische invloeden zie je terug in de mode, het interieur en in de kinderkamer. Maar hoe creëer je een kinderkamer in botanische sfeer? Door het gebruik van bloemenprints en bladerprints in combinatie met verschillende groenen! Oude biologieplaten mogen weer en zijn prachtig in combinatie met rotan. Deze cactuslamp is toch ook geweldig erbij? Om de kinderkamer wat te verzachten kun je vergrijsde tinten toevoegen zoals deze dustypink. Oh, en de bloemenpers is ook weer hot.

Kinderkamer in botanische sfeer

Kinderkamer in Botanische sfeer

Voor deze DIY – bron: Petit and Small – pers je eerst je favoriete bloemen en bladeren, dit kan ook tussen een zwaar boek. Na 4-6 weken kun je de blaadjes en bloemen uit de pers halen en tussen een wissellijst klemmen. Het liefst een oude om een mooi doorleefde sfeer neer te zetten.

kinderkamer botanische sferen

Hier de ingrediënten om de ‘Botanic Dream’ kinderkamer te creëren: 1 Flexaplay bed, 2 Cactus lamp, 3 Behang Onszelf, 4 Rotan stoeltje, 5 Schoolplaat Kruiden, 6 Verfstalen Sikkens Color Concept; 4041 pink: C0.10.80 / mint:K6.08.82 / groen:J0.15.25

Succes!
Groetjes Myrthe van www.studiosoet.nl

[ssba]

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.