By 13 september 2015 0 Comments Read More →

Nieuwe collectie beddengoed voor kids

Wauw wat een leuk beddengoed is dit! Het Nederlandse homestylingmerk Covers & Co presenteert de collectie voor herfst/winter 2015. En eerlijk is eerlijk, kiezen is heel moeilijk deze collectie. Ook dit seizoen kent het speelse trendy beddengoedmerk veelzijdige thema’s. Speel met regen & wolken of lach om een panda of gekke leeuw. Ga op avontuur of geef toe aan de festival fever! Natuurlijk zijn ze ook de ananas en meloen niet vergeten. Al nieuwsgierig? Kijk zelf maar.

Beddengoed voor kids

Beddengoed voor kids

Jonge kinderen zijn in de wolken met deze vrolijke dekbedovertrekken. En de mama’s worden vast blij van de frisse en koele kleuren. De grappige prints zorgen dat het zonnestralen regent in de kinderkamer. Bobbi kreeg een berenkussen #sample opgestuurd, ze knuffelt er nu iedere avond even mee, te cute!

covers en co beddengoed urban

Urban beddengoed
Heb jij thuis een echte ontdekkingsreiziger rondlopen? Kies voor Explore the world! Deze trendlijn is daar perfect voor. Pak je rugzak, zeg iedereen gedag en duik je bed is to see the world.

covers en co beddengoed

Beddengoed met dieren
Natuurlijk ontbreken de dieren niet in deze collectie. Kinderen komen niet meer bij van deze vrolijke lijn met wilde dieren. Heb jij ooit een panda gezien met een fruitschaal op zijn hoofd en een leeuw die smult van een citroen? Wij wel!

covers en co beddengoed boho

Beddengoed in Boho-stijl
Young, wild and Free! Deze trendlijn brengt de festival fever naar de slaapkamer met een relaxte boho-stijl.

 

Het beddengoed van Covers&Co is online verkrijgbaar via EssenzaHome.

covers en co beddengoed regen

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.