By 26 februari 2015 Read More →

Stokke introduceert Stokke® Home™

Stokke introduceert Stokke® Home™, een modulair systeem voor de babykamer dat is ontworpen om met je kindje mee te groeien en dat zich aanpast aan jouw behoeften – van geboorte tot de eerste kinderjaren.

Je voorbereiden op de komst van je kindje en het inrichten van de babykamer zijn spannende tijden. En of je nou weinig ruimte hebt of juist veel: jouw (aanstaande) kindje verdient een speciaal plaatsje in huis. Met Stokke® Home™ stel je de ideale kamer samen waarin je tijd met je baby’tje en daarna met je peuter doorbrengt. De combinatie van vakmanschap en het beste van Scandinavisch design: door de flexibiliteit van Stokke® Home™ kun je verschillende combinaties maken die aansluiten op jouw interieur, of dat nu groot, klein, schattig of verfijnd is. Elk onderdeel in de collectie biedt kwaliteit, functionaliteit en schoonheid op zijn best. Beschikbaar in warm Hazy Grey en White met bijpassende accessoires om alles een individueel tintje te geven.

stokke home grijs en wit

Stokke Home Wieg

Rustgevend voor je baby door een zachte, wiegende beweging.
De zachte, lichte en wasbare bekleding van het wiegje biedt je baby voldoende ventilatie en een knusse omgeving om te rusten, slapen en te dromen. ’s Nachts slaapt je baby dicht bij je bed – de wieg past in iedere slaapkamer, groot of klein. Het lichtgewicht wiegje is gemakkelijk in gebruik – gewoon verplaatsen van de ene kamer naar de andere… je baby dichtbij jou.

Stokke Home

Stokke® Home™ Bedhuis
Een bed, een commode en speelhuis in één.
Het bed is het hart van het Stokke® Home™ kamertje, samen met het wiegje, de commode en de ladekast, kun je eindeloos variëren om een prachtig kamertje te maken. De onderscheidende vorm van het huis verandert dit bed in het centrale punt in de babykamer. Stokke® Home™ biedt een volledig assortiment textiel dat is ontworpen om een rustige ambiance voor jouw baby’tje te creëren, of een speelhuis voor je kindje. Niet alleen voor een pasgeboren baby maar ook voor je opgroeiende kindje. De elementen zijn gemakkelijk aan te passen, of je nu veel of weinig ruimte hebt.

stokke home bed
Stokke Home bedhuisje

Stokke® Home™ Commode
De flexibele commode past op het bed, de ladekast en de standaard voor de wieg (dan wordt het een klein bureautje).
De commode is een veelzijdig element die veilig past op het bed, de ladekast en de standaard voor de wieg. Beschermende zijkanten en een verschoonkussen bieden een veilige en comfortabele plek om je baby te verschonen. Met de meegeleverde opbergbak heb je alles bij de hand. Als je kindje groeit, kun je de commode gebruiken als speeltafel/bureau door deze simpelweg om te draaien en op de standaard van de wieg te bevestigen.

Stokke Home

Stokke Home bureau

Stokke® Home™ Ladekast
Opbergruimte voor kleine kleertjes, luiers en lieve knuffels.
De ladekast heeft in combinatie met de commode de perfecte hoogte om je baby te verschonen. De ruime, zacht sluitende lades bieden veel ruimte en geven gemakkelijk toegang zonder dat je je kindje los hoeft te laten. De open ruimte voor je voeten onder de ladekast zorgen dat je dichterbij je kindje kunt staan tijdens het verschonen en knuffelen. Het Scandinavische design, in combinatie met duurzame materialen, maakt Stokke® Home een klassiek stuk meubilair dat jarenlang meegaat.

Stokke® Home™ ladekast Dresser.

Info: Stokke® Home™ is vanaf mei aanstaande via een select aantal retailers verkrijgbaar.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>