By 1 december 2014 Read More →

Stijlvolle groeimeter

Helaas, je kids groeien als kool. Maar je kunt hun groei nu wel in stijl bijhouden met deze mooie Growth Chart. Geïnspireerd door eeuwenoude tradities van het bijhouden van de hoogte van een kind op de deurposten en muren, past deze moderne grafische Growth Chart perfect in de inrichting van elke design-liefhebbende ouder.

Kinderen zitten vol verrassingen, ze blijven je continu verbazen. Het enige waar je op kan rekenen is dat ze groter worden. Je knippert met je ogen en ze zijn alweer een paar centimeter gegroeid. Al eeuwenlang documenteren trotse ouders de groei van hun kroost op deurposten en muren. Maar wat gebeurt er als de muur een nieuwe lik verf nodig heeft of als je verhuist? De nieuwe eigenaren waarderen het vast niet als je de deurpost meeneemt…

stijlvolle groeimeter

Stijvolle groeimeter

Met Make History’s gloednieuwe Growth Chart kun je de groei van je kind centimeter voor centimeter bijhouden. Hij past in ieder interieur en je kunt hem overal mee naartoe verhuizen. En lang nadat je kinderen de Growth Chart ontgroeid zijn en torenhoog boven je uit steken, kun je nog steeds de herinneringen koesteren van toen ze klein waren.

De Growth Chart wordt geleverd stijlvol houten ophang systeem, deze moderne grafische Growth Chart past dus perfect in de inrichting van elke design-liefhebbende ouder.

Growth Charts zijn in Nederland te koop bij: Orange Mayonnaise & bij Jut en Juul

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.