By 20 november 2014 Read More →

Poster op maat

Ken je dat? Je hebt een prachtige lijst maar je kan maar geen goed formaat poster vinden. Of de poster die je leuk vindt staat op dat stukje muur waar je hem bedacht had wel erg iel. Wat doe je dan? Op zoek naar een andere print? Dat is niet nodig!

oktoberdots-posters-op-maat

Bij Oktoberdots Shop kun je wel meer dan 100 prints op het formaat naar jouw wens laten drukken. Je kiest heel simpel in 4 stappen jouw ideale poster.

As easy as 1, 2, 3…

Kies het ontwerp dat je graat wilt, kies je formaat, vul je verzendadres in en versturen maar. Binnen een paar dagen heb je jouw Oktoberdots-poster op maat in huis, professioneel gedrukt dus ook de kwaliteit is helemaal top!

oktoberdots-ansichtkaartensets

Om het echt helemaal af te maken kun je ook bijpassende ansichtkaarten bestellen in de webshop, hang of zet deze in een aantal kleine lijstjes bij je grote poster en je kamer is echt helemaal in stijl.

grote-letterkaarten-oktoberdots

Of wat dacht je van gave A5 kaarten met de letters van het alfabet? Onwijs leuk voor de kids, shop voor je kids de eerste letter van hun naam of natuurlijk gewoon de hele naam!

Benieuwd geworden naar alle prints? Kijk dan snel in de shop van Oktoberdots.

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.