By 3 oktober 2014 Read More →

Dag en nacht verschil – DIY silhouette lamp

Nu het herfst is, merk je dat het ’s avonds weer vroeg donker is en we ook weer eerder de lampen aan doen. Vergeleken met de zomer een verschil van dag en nacht. En dat is ook gelijk het thema van deze DIY.

Deze keer nemen we een lampenkap onder handen. Overdag lijkt er niets aan de hand, maar zodra het donker wordt en er een lampje aan gaat, begint de magie.

DIY lampenkap dieren

Dit heb je nodig:

silhouette lamp maken

Zo maak je zelf een silhouette lamp :

  • Download de PDF silhouette lamp maken
  • Knip de silhouetten uit en teken deze over op de achterkant van een stickervel.
  • Knip de silhouetten uit het stickervel en haal voorzichtig de sticker los.
  • Plak voorzichtig de sticker van het silhouette op de binnenkant van de lamp.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.