By 4 september 2014 Read More →

Dierenkoppen de trend van dit moment!

Je hebt ze vast al weleens zien hangen in een kinderkamer: dierenkoppen.

Ook komend jaar blijft het nog een ware hype die dierenkoppen aan de muur. Op inkoop- en trendbeurs Show-up spotten we diverse dierenkoppen, animalprints en anderen aaibare zaken in deze dierentrend. We zagen zelfs opgezette dieren…

dierenkoppen trend

De dierenkoppen van Scandi-Chic vinden wij heel erg stijlvol, bijzonder mooi en passend in iedere kinderkamer. Deze dierenkoppen worden van een zware kwaliteit vilt op een traditionele handwerkmanier gemaakt. En dat is te zien!

Je shopt dierenkoppen eenvoudig online bij MooiKamertje.nl .

dierenkoppen aan de muur

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.