By 15 augustus 2014 Read More →

DIY Speelgoedposter

Er zijn van die momenten dat je speelgoed tegenkomt waar je hart van volstroomt, simpelweg omdat je daar vroeger zelf zo leuk mee gespeeld hebt! De herinneringen komen als vanzelf boven en oh wat wens je dan dat je het nog steeds in bezit hebt!

Ik heb toen ik kinderen kreeg marktplaats veelvuldig afgespeurd, heimelijk op zoek naar dat leuke Fisher Price fornuisje waar je aan de knopjes kon draaien, zodat er een zogenaamd vuurtje ging branden. En naar mijn eerste platenspelertje, uiteraard ook van Fisher Price. Gelukkig is er nog wel iets bewaard gebleven, zoals mijn Fisher Price schooltje, het boomhuis, dat gelukkig weer opnieuw is uitgebracht en een aantal familieleden die daarbij horen.

Het is bijzonder te merken hoeveel herinneringen er vanzelf weer boven komen bij het zien van dat lievelingsspeelgoed. Herinneringen waarvan je het bestaan niet wist. Zo kwam ik op deze DIY. Een beetje van mijzelf en een beetje van www.viamartine.com.

Bij Via Martine kun je namelijk mooie instagram posters (of kaarten) laten printen. Ik maakte fotootjes van Jip zijn favoriete dino’s, poppetjes en auto’s. Deze verwerkte ik in instagram en via de site van ViaMartine kon ik zo Jip zijn poster samenstellen. Hij helemaal blij en ik stiekem ook, want laat hij nou ook graag met mijn oude speelgoed spelen !

DIY speelgoedposter maken 

Benodigdheden DIY speelgoedposter:

Veel plezier met het selecteren van jullie lievelingsspeelgoed voor jullie poster !

TIP: Uiteraard kun je ook zo’n poster laten maken, met de beste vriendjes van je kind of met de familieleden erop. Of met zijn of haar lievelingsgerechten of tekeningen etc.  Laat je fantasie de vrije loop gaan!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.