By 1 juli 2014 Read More →

Wiggy de Hobbelslak

baloq design voor kinderen moodkids

Baloq ontwerpt, ontwikkelt en produceert unieke kindermeubels en accessoires. Ontstaan in 2013 uit een samenwerking tussen een groep jonge ouders, talentvolle ontwerpers en lokale producenten.

Baloq is opgericht vanuit de gedachte dat kinder- meubels en speelgoed prima samengaan met een volwassen interieur.

Het nieuwe Nederlandse merk Baloq presenteert deze maand haar collectie Dutch Design meubels en speelgoed voor kinderen. Wiggy de hobbelslak (ontworpen door James Van Vossel) en fraaie speelhoek voor kinderen (ontworpen door Ralf Frickel) verdienen een prominente plek in huis, wat een plaatjes!

design voor kinderen hobbelslak Baloq

Wiggy is overigens niet alleen mooi van buiten… voor iedere verkochte Wiggy worden er maar liefst 25 jonge bomen aan geplant om haar CO2-uitstoot te compenseren en wordt er een directe bijdrage geleverd aan de schoolmaterialen en bijles van kasteloze kinderen in India. Ieder kind heeft immers recht op onderwijs!

Meer info en online bestellen: Design voor kinderen Baloq

Baloq Little Bandit baloq design voor kinderen moodkids

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Spelen, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.