By 18 maart 2014 Read More →

Opruimen is nog nooit zo leuk geweest!

Dit nieuwe speelkameraadje helpt je kind zijn kamertje netjes te houden. Dit vriendelijke dier – de LEFUN kubus – is namelijk een nachtkastje, een commode, een stuk speelgoed, een opbergdoos en opstapje tegelijk. Je kind rolt dit diertje overal mee naar toe.  Deze olifant – of is het toch meer een leeuw ? – vindt het zelfs leuk als je hem aan zijn slurf trekt! Dus ruim maar op die prentenboeken, dat speelgoed of die vuile was.

LEFUN helpt je kind op een stijlvolle manier om alles op zijn plaats te houden. Fijn!

Meer info: Menut estudio – Spaans design voor kinderen

design nachtkastje, kids design, munet

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.