By 23 januari 2014 Read More →

REK junior – Dutch Design Boekenkast die meegroeit met je kind

Mijn kinderen zijn – net als bijna alle andere kinderen die ik ken – dol op boeken. Tijd voor een eigen boekenkast dus. Mijn online zoektocht, bracht me naar de website van Nederlands ontwerper Reinier de Jong. Zijn boekenkast REK junior zou zeker niet misstaan in de kinderkamer!

rek junior, dutch design meubels, kinderkamer, boekenkast

REK junior is een Dutch Design boekenkast voor kinderen. Maar REK junior is niet zomaar een boekenkast, het is een bijzondere kast. Een boekenkast die meegroeit met je kinds boekencollectie: Hoe meer boeken, hoe groter de kast. De zigzag-vormige kastdelen schuiven in en uit elkaar, waarmee je de gewenste hoeveelheid ruimte maakt. Ook is het mogelijk om met de verschillende openingen de boeken in te delen op hun formaat. De kleine openingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een collectie auto’s. Mooi!

rek, design, kinderkamer, boekenkast

REK junior is volledig van duurzaam populieren hout gemaakt. Wij zijn verliefd, wat een prachtkast is dit! Het prijskaartje – vanaf € 2.450 – is er wel naar, misschien dus toch maar even doorsparen voor een REK original…

REK junior is een ontwerp van Rienier de Jong

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.