By 30 december 2013 Read More →

Slaap zacht – zelf een mobiel maken

Weet je het nog? De #diy moodkids gehaakte kerstballen van twee weken terug heb ik verwerkt in een grappig babymobiel. Het leuke aan zo’n mobiel vind ik het beweeglijke, het dansen van de ballen in de lucht. Zelfmaken? Kijk voor de beschrijving bij de post (Kerst-) ballen haken. Dan heb je nog een restje stof en een metalen of houten ring nodig. Die kun je kopen bij Pipoos of de ijzerwinkel. diy, gehaakte ballen, crochet, maak een mobile voor de kinderkamer Zo maak je zelf een babymobiel met gehaakte ballen: Stap 1: Maak de gehaakte ballen gelijkmatig vast aan de ring Stap 2: Scheur repen van de stof en bevestig deze aan elkaar vast. diy, gehaakte ballen, crochet, maak een mobile voor de kinderkamer Stap 3: Draai de repen om de ring heen. Stap 4: Scheur nog 4 repen van gelijke lengte en bevestig deze op vier gelijke punten vast aan de ring. Maak aan de bovenkant vast en klaar is je mobiel! Je kunt in plaats van stof ook (dikke) wol, papier of lint gebruiken. Ik vond het effect van de gerafelde stof juist leuk. Liefs van Hydi, stof enzo diy, gehaakte ballen, crochet, maak een mobile voor de kinderkamer

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.