By 24 december 2013 Read More →

Muurstickers voor de kinderkamer

Muurstickers geven de kinderkamer op een snelle wijze een nieuwe look. Eenvoudig meer sfeer creëren, zonder een drastische makeover van de kinderkamer. Fijn geen muurtjes schilderen of behangen maar gewoon plakken. Handig! Geen wonder dus dat er steeds meer mooie muurstickers voor de kinderkamer te vinden zijn. Dat is vast een geen nieuws voor jou. Muurstickers Chocovenyl Maar ken jij het Engelse merk Chocovenyl al? Vooral de muurstickers van aquarel (waterverf) tekeningen (ze doen ons qua sfeer een beetje denken aan de populaire Kek forest fabric friends) spreken ons erg aan. muurstickers, forest friends, bosdieren Deze muurstickers van Chocovenyl zijn gemaakt in samenwerking met een Russische designer Ko Ko Ko. Ze zijn gemaakt op speciaal materiaal met een textiele afwerking, pvc vrij met een matte finish. Het materiaal is award winning en de muurstickers zijn vele malen herplakbaar zonder de muur te beschadigen. Mooooooi! Meer info en online bestellen: Chocovenyle Muursticker

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.