By 28 november 2013 Read More →

Sinterklaas – Kadogids 2

Zijn jullie al druk aan het shoppen om (enigzins) aan de verlanglijstjes van jullie kids tegemoet te komen? Wij wel! Het prinsessenthema staat bij ons ieder jaar steevast bovenaan, dus dat komt er natuurlijk. Maar er wordt ook geknutseld bij de vleet. De klei-set van Djeco, waar je cowboy figuren van maakt leek me wel wat. En een wekker moest er ook al heel lang komen, zodat Lily weet wanneer het tijd is om op te staan (als de wijzer bij de zeven staat, meisje, niet de vijf!) We doen nog wat leuke suggesties hieronder, en vergeet niet verder te snuffelen in deze leukste webshops voor kinderen!

Click & Buy!

1. Knutselpakket Djeco 2. Prinsessenjurk 3. Knuffelvos 4. Dino Pyjama 5. ABC Poster Helen Dardik 6. Lunch-set (design je eigen set!) 7. Portomonnee 8. Speelkleed Uil 9. Moeder & Kind armband 10. Blokkendoos 11. Retro Wekker

ultieme schoencadeautjes

 

Click & Buy!

1. Knutselpakket Djeco 2. Prinsessenjurk 3. Knuffelvos 4. Dino Pyjama 5. ABC Poster Helen Dardik 6. Lunch-set (design je eigen set!) 7. Portomonnee 8. Speelkleed Uil 9. Moeder & Kind armband 10. Blokkendoos 11. Retro Wekker

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.