By 15 november 2013 Read More →

Krijtbordverf en schoolbordstickers

Krijtjes en krijtborden zijn al lang niet meer alleen voor kinderen of de meester op school.  Krijtbordverf , of schoolbordverf zoals het ook wel genoemd wordt, is zelfs al heel wat jaren een trend in huis. Het is hartstikke stylish en praktisch tegelijk. Boodschappen, afspraken, een snelle lieve krabbel of hele recepten je krijt het zo op de muur en veegt het erna ook zo weer weg. Kijk maar eens op pinterest voor wat fijne inspiratie. Krijtbordverf niets nieuws dus.

schoolbordstickers voor in de kinderkamer korting

Maar wist je dat er ook krijtbordstickers bestaan?

Deze nieuwe schoolbordstickers veroveren op hun beurt langzaam woonland. En zijn zeker in de kinderkamer al een trend aan het worden. De schoolbordstickers zijn eenvoudig op te plakken, zonder dat er lelijke bubbels ontstaan, en kunnen tegen water om het krijt te verwijderen. Super handig dus!

KORTING: Gebruik kortingscode 6c4d6a bij Perron11.nl en je ontvangt 10 % korting op alle schoolbordstickers !

schoolbordstickers voor in de kinderkamer korting

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>