By 24 oktober 2013 Read More →

Tafelziel maakt van elke tafel een persoonlijk pronkstuk

Je tafel beschermen en tegelijkertijd in volle glorie laten zien? Het kan nu met Tafelziel. Een stijlvolle, transparante toplaag voor je tafel.

“Elke dag weer dat fleurige Mexicaanse zeil op tafel, ik was het zat.” Aldus Floor Heslenfeld, initiatiefnemer van Tafelziel. “Ik vond het teveel gedoe om het zeil er steeds af te halen, schoon te maken en op te bergen. Na het ontbijt was het toch weer nodig voor lunch, avondeten of knutselsessies. Zo was onze tafel lange tijd verstopt; het werd tijd ‘m te bevrijden.”

Floor ging op zoek naar een alternatief en ontdekte een stijlvol materiaal dat aan al haar wensen voldeed. Transparant, op maat te snijden en heel makkelijk schoon te houden.

Tafelziel was geboren.

Eigen ziel

Eenmaal op de tafel begonnen haar kinderen tekeningen en briefjes onder het Tafelziel uit te stallen. Floor was helemaal verkocht.

“Onze tafel zien we nu weer, bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd tegen ‘ongelukjes’. En door de steeds wisselende decoraties is hij een persoonlijk pronkstuk geworden, met een eigen ziel.”

Iedereen die langskomt is meteen enthousiast. “Ze krijgen een kijk in ons leven. Leuk om dit met anderen te delen!”

Inspiratie

Op de site www.tafelziel.nl is volop inspiratie te vinden. In de webshop kan het Tafelziel besteld worden. Tafelziel wordt op maat gesneden en thuisbezorgd.

stijvol plastic tafelkleed tafelziel

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>