By 26 september 2013 Read More →

Avontuurlijk speelplezier – Review Jake’s piratenschip Bucky (10514) DUPLO

Dat ook meiden gek zijn op LEGO en DUPLO is mij niet vreemd. 

In mijn eigen jeugd bouwde ik zelf ook heel wat uren aan nieuwe DUPLO en later LEGO creaties. Je kon me op mijn verjaardag niet blijer maken dan met ‘iets van LEGO’. 

Als ik heel eerlijk ben kan ik nu nog steeds erg blij worden van een nieuw pakket LEGO. Heerlijk om al die losse steentjes stap voor stap om te toveren in een kasteel (ik had vroeger een geel kasteel met ophaalbrug!), autogarage of een piratenschip, samen met mijn dochters natuurlijk.

duplo Lego Jake en de Nooitgedachtland Piraten van Disney review

Review Jake’s piratenschip Bucky (10514) DUPLO

Of we een van de nieuwe sets van Duplo wilde uittesten. Daar hoefde ik niet zo heel erg lang over na te denken! Samen met mijn dochters testte ik Jake’s piratenschip Bucky (10514).

DUPLO en Disney bundelen hun krachten met Jake en de Nooitgedachtland Piraten voor avontuurlijk speelplezier. Jake en de Nooitgedachtland Piraten is de populaire tv-serie gebaseerd op de klassieke Peter Pan-film.

Jake’s piratenschip Bucky zet je net als andere bouwpakketen eenvoudig (samen) in elkaar als je de stap voor stap instructies volgt uit het boekje. Het pakket bevat een compleet piratenschip, de figuren Jake en Kapitein Haak (een papegaai figuur was leuk geweest, die vind je nu terug als afbeelding op een blokje), een schatkist, schep en zwaard. Het eiland met palmboom voorzien van buigzame groene bladeren en het echt schietende kanon maken dit pakket zeer compleet. Bijzonder geschikt om heel veel (zelfbedachte) piraten avonturen na te spelen.

Puntje van kritiek: Het enige zwakke punt lijkt me het zeil. Ik kan me voorstellen dat het plastic zeil het meest kwetsbare onderdeel is van het hele piratenschip.

duplo Lego Jake en de Nooitgedachtland Piraten van Disney review

Ook zo dol op DUPLO? Ga dan maar snel naar www.DUPLO.lego.nl voor het volledige DUPLO assortiment en om leuke DUPLO apps te downloaden in de AppStore.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>