By 20 september 2013 Read More →

Familieplanner – de jaaragenda voor het hele gezin

We hebben nog een paar maanden te gaan in 2013, maar je kan je familieplanner 2014 maar beter vast in huis hebben, toch?

De familieplanner van Pimpelmees is de ideale manier om op een gezellige manier de weken (vol) te plannen. De planner heeft geen schreeuwerige kleuren maar softe pasteltinten die de weken van het jaar 2014 (plus een halfjaaroverzicht 2015 !) sieren. Er is plek voor zes gezinsleden die elk een eigen diertje kiezen. Onder deze diertjes kunnen per dag verschillende bijzondere bezigheden worden opgeschreven en de bijgeleverde stickers worden geplakt om een afspraak extra kracht bij te zetten. Iedere week is op een nieuw vel geplaatst, wat een mooi overzicht biedt voor de afspraken die de komende week gemaakt zijn. Ook handig, de feestdagen en schoolvakanties zijn al voorgedrukt.

Moodkids mag namens Pimpelmees 5 exemplaren van de familieplanner weggeven.

Doe je mee? Schrijf je dan snel in op de give away pagina.

INFO en online bestellen: familieplanner Pimpelmees

familieplanner pimpelmees de familie agenda voor het hele gezin

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>