By 12 september 2013 Read More →

Een eigentijdse retro kinderkamer met Lavmi

Leuk nieuws! 

De nostalgische webshop De Oude Speelkamer heeft het Tsjechische merk Lavmi van ontwerpster Babeta Ondrová naar Nederland gehaald. Dit bijzondere merk brengt inspiratie in de kinderkamer met fantasievolle, grafische patronen. De Lavmi kindercollectie, die bijzonder kleurrijk is, bestaat uit behang, lampenkappen en klokken met een retro tintje. Precies wat kinderen leuk vinden en helemaal van deze tijd!

Alle Lavmi producten zijn te combineren met elkaar waardoor ze samen een stijlvol geheel vormen voor een eigentijdse en hippe baby- of kinderkamer. Het origami bootjes behang is onze persoonlijke favoriet!

INFO: De Oude Speelkamer

behang en producten lavmi online kopen bij oude speelkamer

Ho stop! Nog niet weggaan. Want we hebben nog meer leuk nieuws.

Namens De Oude Speelkamer mogen we namelijk 2 x een shoptegoed ter waarde van 25 euro weggeven. En dat bedrag kun je dus mooi gebruiken voor je Lavmi bestelling. Of voor een van die andere retro of vintage kinderspullen die ze verkopen. Doe dus maar snel mee met deze winactie! *klik*

behang en producten lavmi online kopen bij oude speelkamer

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>