By 12 september 2013 Read More →

Dutch Design kinderbed UPnDOWN

Wat een brijant en stijlvol ontwerp zeg! Thomas Durner ontwierp de hoogslaper UPnDOWN – de hoogslaper die ook anders kan. Met dit Dutch Design kinderbed heb je echt nooit meer ruzie over wie onder- of bovenin mag slapen. Je draait dit bed gewoon om als het even anders moet, handig!

Thomas Durner over zijn ontwerp UPnDOWN

“Mijn kinderen delen een kamer en ik wilde hun krakend IKEA stapel- bed met iets beters vervangen. Omdat zij over een paar jaar ieder hun eigen kamer krijgen, ging ik op zoek naar een slimme en variabele oplossing. Het moest een soort stapelbed worden, gemaakt uit twee onafhankelijke bedden. Op die manier kunnen ze later allebei hun eigen nest mee nemen naar een nieuwe kamer. Maar de grootste uitdaging was het ondergedeelte zo mooi te maken, dat er geen com- petitie tussen de boven- en benedenslaper ontstaat.

Het resultaat is een hoogslaper die in dubbele uitvoering op alle manieren met elkaar gekoppeld kan worden. De ladder is in het voetstuk geïntegreerd en er zijn planken voor spullen. Zelfs heb ik de bedden overhoeks neergezet zodat er een knus ‘huisje’ om het onderbed heen ontstaat. Dit is het nestje van mijn dochter – ze heeft sindsdien nog nooit gevraagd om boven te slapen.”

Wel nog even sparen, want dit originele Dutch Design kinderbed is er vanaf 940 euro (p/st).

INFO: Durner.nl

upndown dutch design kinderbed

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>