By 1 september 2013 Read More →

REVIEW STOKKE FLEXI BATH

Moodkids selecteerde voor Stokke een Flexi Bath testpanel.

Vijf ouders testen de afgelopen weken samen met hun kind (0-4 jaar) het flexibele babybadje Stokke Flexi Bath. Hieronder lees je de verschillende reacties van het testpanel. Je leest de ervaren voordelen en ook enkele nadelen van dit opvouwbare badje.

review stokke flexi bath, review babybadje stokke op www.moodkids.nl

Aline testte Stokke Flexi Bath op vakantie:

“Dit jaar zouden we gezellig met twee gezinnen op vakantie, met bij elkaar zes kinderen van 0 t/m 6 jaar. Een week in een groot oud huis ergens middenin Frankrijk. We hadden geen idee wat ons te wachten stond en hoe de voorzieningen zouden zijn. Daarom was het heel fijn dat we de Stokke Flexi Bath mochten testen! Met een familie van 5 is een auto zo vol, maar dit badje neemt zo weinig ruimte in dat het gemakkelijk mee kon.

Sofie, ons dochtertje van 9 maanden, heeft ervan genoten! Samen met de “grote” kinderen in het peuterzwembad ging nog niet, maar nu had Sofie lekker haar eigen badje om in te spelen en in af te koelen. Ik vond het eerlijk gezegd wat spannender dan zij; ook de randen van het badje zijn best flexibel, waardoor ik het gevoel kreeg dat het misschien niet zo stabiel is. Maar Sofie heeft naar hartelust gespetterd en zich tegen de rand opgedrukt, en het kon absoluut geen kwaad. Sterker nog, ik vind het voor haar veiliger dan de bekende babybadjes, omdat het smaller en lager is en ze zich makkelijker aan de randen kan vasthouden om rechtop te zitten.

Al is het badje geschikt voor kinderen tot 4 jaar, de oudere kinderen stapten er niet uit zichzelf in. Er waren dan ook prima douches en het peuterzwembadje was natuurlijk ook erg aantrekkelijk. Heb je dat allemaal niet bij de hand, dan is het vast ook voor oudere kinderen een uitkomst.

Verder is de Flexi Bath trouwens prima inzetbaar als voetenbadje voor de ouders na een lange wandeltocht 🙂 “

review stokke flexi bath, review babybadje stokke op www.moodkids.nl

Marloes Alders testte het flexibele badje met haar zoontje van 5 maanden.

Marloes vindt het Stokke flexi baby wat minder geschikt voor haar zoontje van 5 maanden. Haar zoontje kan nl. nog niet zelfstandig zitten. * De newborn support – die niet standaard bij het badje zit en daarom ook niet getest is – biedt hiervoor uitkomst. * Ze vindt het onhandig dat het badje geen standard heeft, wat zwaar om te legen en het badje zelf wat aan de kleine kant. Marloes ziet echter ook een aantal voordelen, het badje is in meerdere kleuren verkrijgbaar, het badje is opvouwbaar dus je bespaard ruimte en je neemt het eenvoudig mee.

Dolores probeerde het badje uit met haar 2-jarige zoon

Sinds het maken van het Stokke review filmpje heb ik het badje alweer wat vaker gebruikt en ik vind het echt ideaal! Je klapt hem in en schuift hem weg en er staat geen lompe standaard met een badje er op meer in je badkamer. Ik vind het echt een aanrader! Met de stop heb ik nog steeds vaak een gevecht, maar dat is dan ook echt het enigste minpunt.

Ook Erik nam het flexibele badje mee op vakantie voor zijn zoon en dochter

“Wij namen het badje mee op vakantie naar Frankrijk. Met een kleuter, dreumes en baby on the road was dit badje een uitkomst. Vooral omdat het zo makkelijk in te pakken is en weinig ruimte in beslag neemt. Voor een kleuter vonden wij hem wel wat klein, maar de baby en dreumes konden er prima in zitten/liggen en ook nog een beetje spelen. Thuis zouden we hem er niet zo gauw bij pakken, omdat we daar toch in het grote bad gaan, maar voor onderweg is hij zeker een aanrader!”

INFO: Stokke

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>