By 29 augustus 2013 Read More →

Deense Speelgoedtrend Plus-Plus nu ook in Nederland

Ken jij de bouwstenen van Plus-Plus al? Plus-Plus bouwsteentjes, in de vorm van twee aan elkaar gekoppelde plussen, vormen de nieuwste speelgoedtrend uit Denemarken. Je schuift de steentjes makkelijk in elkaar en vormt er simpelweg platte voorwerpen of compleet ingewikkelde 3-D constructies mee. Plus-Speelgoed.nl is de online winkel voor Plus-Plus speelgoed.

plus plus speelgoed en plusplus bouwstenen

Plus-Plus valt net als Lego onder leerzaam speelgoed en stimuleert de fantasie en creativiteit. De bouwsteentjes zijn er in twee maten; Plus-Plus Midi voor kleine (1 1/2 tot 6 jaar) en Plus-Plus Mini voor grote (4-12 jaar) kinderen. Het grote verschil met Lego is dat Plus-Plus maar één enkele vorm kent; de geschakelde plusjes (een hashtag met missend streepje J) waar je oneindig veel mogelijkheden mee hebt. Plus-Plus staat dus garant voor urenlang speelplezier, heeft mama fijn even tijd voor zichzelf!

Neon en animalprint bouwstenen

Wij vinden dit merk ook vooral super hip. Plus-Plus is zelf een trend, maar kijkt ook goed om zich heen. Trends van nu zie je vrij snel terug in de steentjes. Zo zijn er bijvoorbeeld ook bouwstenen in NEON kleuren, wat gaaf! Wij dromen dus stiekem al van glow-in-the-dark en animal-print steentjes. Met een vanaf prijs van 6,95 euro vormt Plus-Plus ook nog eens een betaalbaar en leuk cadeautje om te geven of te vragen.

INFO: Plus-Plus is online te koop bij Plus-Speelgoed.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>