By 25 juli 2013 Read More →

Stokke® Flexi Bath™
 – Het opvouwbare badje
 vanaf geboorte tot 4 jaar

Het opvouwbare badje Stokke® Flexi Bath™ is ruimtebesparend en gemakkelijk in gebruik; thuis en onderweg.

Hoe je de Stokke Flexi Bath kunt gebruiken zie je in dit filmpje.

MoodKids is namens Stokke op zoek naar 5 testers die samen met hun kindje (0-4 jaar) het opvouwbare badje van Stokke willen uittesten.

product testers gezocht #stokke #moodkids

Tester gezocht!

Als testmoeder of testvader krijg jij van MoodKids het opvouwbare Stokke® Flexi Bath™ badje  van Stokke thuisgestuurd. Het enige wat jij moet doen, is gedurende 1 week jouw – en je kindjes – bevindingen met betrekking tot het badje bijhouden en vastleggen met foto’s of filmpjes.

Aan het einde van de testperiode geef jij een eerlijk eindoordeel over het opvouwbare badje van Stokke en daarbij vertel je in een blogpost op MoodKids.nl over de voordelen en mogelijke verbeterpunten.

Opgeven als testouder

Geïnteresseerd? Geef je dan op als testouder en je maakt kans om testmoeder of testvader te worden. Mocht je meer info willen, stuur dan eerst even een mailtje.

NB. Het product dient getest te worden in de week 33 volgens de genoemde voorwaarden en wordt na de testperiode het eigendom van de testerouder. MoodKids selecteert 5 testouders die het product krijgen thuis gestuurd.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>