By 27 juni 2013 Read More →

Marokkaanse leren poef nieuwe stijl – musthave voor de kinderkamer

Oooooh… wat zijn ze mooi deze Marokkaanse poefjes! Je voelt meteen dat het echt geiten leer is. En dat ze met de hand gemaakt zijn dat zie je. De vrolijke kleurtjes zijn ook helemaal van nu en die dikke stiksels en geborduurde print maken deze poefjes toch een ware musthave voor de kinderkamer. We want!

marokaanse leren poef

Ga jij alvast even kijken? De poefjes zijn te vinden tussen de woonaccessoires van PS.

Gaan wij nog even verder met dubben of onze nieuwe Marokkaanse leren poef nu fuchsia, egg bleu, geel, zacht roze of gewoon wit wordt.

marokaanse leren poef

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.