Kinderkamertrend – Glow in the dark speelkleed

Hoe stoer zijn deze Glow in the Dark vloerkleden!

Bij de Speelkledenwinkel hebben ze een enorm aanbod van leuke, kwalitatief goede speelkleden, maar deze zijn wel heel spannend! De witte delen lichten op in het donker en dat geeft een heel leuk effect in de kinderkamer.

De Glow in the Dark vloerkleden van Arte Espina zijn er in verschillende designs, bijvoorbeeld met dolfijnen, sterren, Superman en een Prinses. Voor elke kinderkamer dus wel een passend kleed.

Wedden dat jouw kids met zo’n kleed niet meer bang in het donker zijn?

 

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer
Eefje Kleijweg

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.

Simple Share Buttons