By 16 mei 2013 Read More →

Handige familie planner, de hele familie deelt één agenda

Vorig jaar schreven we al een blog over overzichtelijker je gezin runnen. En ook dit jaar staat de Kidsproof Familyplanner op ons lijstje om het voor onszelf net wat leuker en eenvoudiger te maken. Want er is in een gezin echt altijd wat te doen en zie dan maar eens het overzicht te houden…

Het zijn bij mij vaak de kleine dagelijkse dingen die ik maar niet kan onthouden. De fruitdagen, overblijfdagen, wel of geen gymspullen mee en moet ik op woensdag nu om 12.00 uur op het schoolplein staan of om kwart over twaalf net als op vrijdag of toch andersom? Dan hebben we nog verjaardagen, feestdagen, vakanties en – zucht – dat afschuwelijke binnenzwembad voor zwemles. En dan heb ik nog geluk, want mijn oudste is pas 4 – ze is al 4! bizar hoe snel dat gaat, maat goed ander onderwerp- en de jongste gaat pas na de vakantie naar de peuterspeelzaal. De dagen van mij en mijn gezin zouden dus nog redelijk overzichtelijk moeten zijn. Nou mooi niet! Ik moet er dit jaar ook echt aan geloven en alles, ja letterlijk alles, op schrijven.

De Kidsproof Familyplanner lijkt me een goed hulpmiddel om niets meer te vergeten. De weekkalender loopt van september 2013 t/m december 2014. Er is ruimte voor 6 personen – dus onze 2 honden krijgen ook een vakje 😉 – voldoende ruimte voor eigen notities, tips voor dagjes weg en vrolijke stickers om alles op te vrolijken.

De Kidsproof Familyplanner 2013-2014 is online te koop op kidsproofvakanties.nl

kidsproof familieagenda planner voor het hele gezin

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>