By 18 april 2013 Read More →

Handige & Praktische Opbergers voor de Brocante Babykamer

Een babykamer inrichten is voor iedereen bijzonder, het kleine mensje wat hier gaat wonen ken je immers nog niet. Toch hou je er al heel veel van en wil je het meest speciale & gezelligste babykamertje maken wat er is. Bij Dreumes enZo begrijpen ze dit heel goed en verzamelen ze er de leukste babykamer accessoires, inrichting en overige Babyspullen.

Zodra je zwanger bent en er een kindje op komst is begin je al met het verzamelen van ideeën voor de babykamer een heleboel babyspullen worden er gekocht en er moet van alles geregeld worden. Soms komt er zelfs nog een verbouwing aan te pas om een warm en liefdevol plekje te creëren voor jouw kleine wonder. Maar zodra de grotere meubels besteld of geleverd zijn kun je heerlijk aan de gang met uitstallen van alle lieve babyspullen en hebbedingen.

brocante babykamer

De blikken die Dreumes enZo sinds kort online hebben passen fijn in vele thema babykamers. Zo kun je ze leuk kwijt in een Brocante babykamer, maar ook zijn ze goed te combineren met kleurtjes als Roze, Rood en Lichtblauw. Door het grijs van blik en de vrolijke kleuren in de print aan de bovenzijde passen ze ook heel goed in een grijze of zilveren babykamer. Zo breng je direct een tikkie kleur aan in het kamertje.

De blikken zijn er in 2 verschillende uitvoeringen. Het Lieve katje met zijn hoedje op en het hondje omringt met fleurige bloemen. 2 prachtige illustraties, zo gaat Praktisch hand in hand met Nostalgie.  De blikken zijn online te bestellen voor € 8.95 en hebben een afmeting van 23x18x18cm. Een handig groot formaat voor het bewaren van alledaagse babyspulletjes.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>