By 4 april 2013 Read More →

Stokke® Travel Collection: eerste klas reizen voor kinderen

Vakantie is samen tijd doorbrengen en van elkaar genieten. Maar om op plaats van bestemming te komen, is een heel ander verhaal. Bij Stokke denken we met je mee om obstakels en turbulentie te verminderen. We maken je reis gemakkelijker èn leuker. Het maakt niet uit of je op vliegreis bent voor vakantie of even bij oma langsgaat: je zult altijd een Stokke®-product vinden om je reis te vergemakkelijken zodat je je volledig kunt toewijden aan wat echt belangrijk is: elkaar.

stokke travel collectie

Stokke® Travel Collection

Ontworpen om ontdekken samen met je baby zo stressvrij mogelijk te maken en verzekerd te zijn dat je baby veilig en comfortabel zit, bevat onze reiscollectie essentiële, plaatsbesparende en functionele producten die je niet thuis wilt laten. Omdat ze mobiel en gebruiksvriendelijk zijn, vraag je je af hoe je het ooit zonder hebt kunnen doen. Onze Travel Collection bestaat uit veilige, draagbare en lichtgewicht Stokke®-producten, zodat je zorgeloos op reis gaat en geniet van wat écht belangrijk is: elkaar. Samen onderweg, waar en wanneer je maar wilt. 

Stokke® iZi Go™ by BeSafe® – De award winning lichtgewicht autostoel. Een simpele en veilige installatie op uw Stokke®-kinderwagen en in de auto (met een optionele ISOFIX-basis). 

Stokke® Scoot – De compacte kinderwagen, geschikt vanaf geboorte. Makkelijk om op te vouwen, te duwen en te vervoeren.

Stokke® PramPack™ – De universele reistas voor je wandelwagen. Geschikt voor de meeste kinderwagens. Goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen, makkelijk oprolbaar én op te bergen. 

Stokke® MyCarrier – De universele 3-in-1 draagzak die te gebruiken is als buik- en rugdrager. Makkelijk oprolbaar en op te bergen. Te gebruiken vanaf de geboorte tot en met een leeftijd van drie jaar.

Stokke® HandySitt® – Het draagbare kinderzitje. Past op de meeste volwassen eetstoelen, makkelijk inklapbaar om op te bergen en te vervoeren. 

Stokke® Flexi Bath™ – Het opvouwbare badje. Gebruiksvriendelijk, makkelijk vouwbaar, op te bergen en vervoerbaar. Niet alleen perfect voor in de badkamer, maar ook op het strand en in de tuin. 

Verkooppunten zijn te vinden op www.stokke.com

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>