By 4 april 2013 Read More →

Snurk beddengoed kinderen

Wauw! Dit astronautenpak lijkt wel heel erg echt! Kruip maar snel onder je dekbed, sluit je ogen en het aftellen kan beginnen. Je voelt de zwaartekracht langzaam afnemen, jij droomt vannacht tot voorbij de sterren.

Houston, we have lift off!

snurk beddengoed kinderen

En wat dacht je van dit roze kinderdekbed? Speciaal voor alle prinsessen op de erwt of in de dop. Eindelijk een dekbedovertrek waaraan de hele wereld direct kan zien wie je werkelijk bent: een prachtige prinses. Lekker wegdromen over mooie jurken en de prins op het witte paard. Maar opgepast schone slaapster: wel recht blijven liggen hoor, anders zakt het diamanten kroontje af!

Snurk beddengoed kinderen is online te koop bij kleine zebra.

Meer inspiratie voor kinderbeddengoed vind je op onze blogs:

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>