By 28 maart 2013 Read More →

Little Helpers

Je hebt nachtkastjes en nachtkastjes waar je vrolijk van wordt. Little Helper is een echte musthave voor designfreaks in de dop. Want zeg nou zelf: wie wil er nu niet zo’n gezellig vriendje met  lichtgevend oogjes naast zijn ben hebben staan!

little helper kids design

Little Helper is een nachtkastje dat enorm tot de verbeelding spreekt. Het eet ongetwijfeld enge dromen op. Of misschien zingt het wel zachte slaapliedjes als je niet kunt slapen. Zou je als je bang bent in het donker een knipoog krijgen, zodat je weet dat je niet alleen bent? Ja! Natuurlijk doen Little Helpers dat!

Naast de lichtfunctie (de ogen) heeft dit stukje design ook nog opbergruimte (de mond) voor een boek, waterglas, knuffel of andere spulletjes die je kind graag dicht bij bed wil hebben. Een zeer stijlvolle opberger voor de kinderkamer. Mooi!

little helper kids design

Little Helpers zijn een ontwerp van Elena Nunziata Design.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.